JOVANOV URNISAO ĆUTU U NARODNOJ SKUPŠTINI: Neko drži sliku devojke, a on Gorana Vesića! Izađite iz ormara, nije to sramota
Foto: Nenad Kostić/Printscreen/RTS 2

urnebesno

JOVANOV URNISAO ĆUTU U NARODNOJ SKUPŠTINI: Neko drži sliku devojke, a on Gorana Vesića! Izađite iz ormara, nije to sramota

Politika -

Poslanik liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Milenko Jovanov je šaljivo odgovorio poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti koji je pokazivao slike ministra Vesića, odnosno Malog.

- Poslanik Aleksandar Jovanović je izvadio iz novčanika sliku Gorana Vesića i sada je pokazuje celoj sali. Zašto drži Vesićevu sliku u novčaniku, ja ne znam. Verujem ni da Vesiću nije prijatno, samo neka to bude zabeleženo u stenobeleškama. Evo smeju se svi - rekao je Jovanov tokom sednice Narodne skupštine i dodao:

- Neko nosi sliku devojke, neko majke, neko dece, a on nosi Vesićevu sliku u novčaniku. I Sinišu Malog držiš u novčaniku? Čoveče, ti si pola vlade smestio u novčanik. Izađite iz ormara, nije to sramota. Mi Vas podržavamo u tome, ljubav pobeđuje - izjavio je Jovanov uz smehotres koji je nastao u sali.

Kurir.rs

Bonus video:

39:35

USIJANJE 01.11.2021. JOVANOV I MILOSAVLJEVIĆ: OPOZICIJA U RALJAMA STRANACA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track