MILOŠU VUČEVIĆU VERUJE SRBIJA I DOKAZA JE BEZBROJ! Saopštenje novosadskog odbora SNS povodom netačnih tvrdnji u pojedinim medijima
Foto: Printscreen/instagram

REAGOVANJE

MILOŠU VUČEVIĆU VERUJE SRBIJA I DOKAZA JE BEZBROJ! Saopštenje novosadskog odbora SNS povodom netačnih tvrdnji u pojedinim medijima

Politika -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu oglasio se povodom teksta objavljenom u listu Danas u kom se tvrdi da je aktuelni mandatar Miloš Vučević "ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu".

- Reakcija na ovaj tekst nije usmerena na političko nadmetanje, nego na pokušaj pomoći u savladavanju elementarne logike svima onima koji logiciraju kao i pisac gore pomenutog teksta. Njihova logika se oslikava u tome da u Srbiji zemlji, gde su izbori namešteni na svakom mestu gde je opozicija izgubila (a to je 98% Srbije), potpuno su validni na biračkom mestu 188 u Novom Sadu i još na nekoliko, gde je opozicija pobedila. Tu je sve u redu. Valjda to treba da implicira da komšije ne vole Miloša Vučevića - piše u saopštenju.

Ističe se da je Vučević više puta biran za gradonačelnika Novog Sada i da je to predsedan u istoriji tog grada.

- Ako je to tačno, šta implicira činjenica da je Miloš Vučević tri puta biran od građana za gradonačelnika Novog Sada, što je najviše u istoriji Grada ikada? Šta implicira da opozicija ne može da pobedi nigde, osim u nekoliko mesnih zajednica u celoj Srbiji? Na kraju teksta, navodi se da Milošu Vučeviću građani sa njegovog biračkog mesta, nisu poklonili poverenje zbog gore pomenutog izbornog rezultata! Gospodo, u Srbiji je Ustavom proklamovana parlamentarna demokratija, po sistemu jedan čovek - jedan glas. Aleksandru Vučiću i Milošu Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj! Nikada nećete dobiti poverenje građana, koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević, jer vas građani jako dobro znaju kao lažne intelektualce i prevarante koji ne vole Srbiju! Kada budu izbori za mesne zajednice, neka se opozicija dobro politički pripremi Možda i pobedi. Ovo je slobodna i demokratska zemlja!. A do tada neka manje mrzi. Nije dobro za psihu! I još nešto, Miloš Vučević živi u istoj zgradi, u kojoj je živeo i pre nego što je postao gradonačelnik! A gde ono kažu da je stan kupio Borislav Novaković? - poručeno je iz Gradskog odbora.

Kurir.rs/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

06:15

Milos Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja