VUČIĆ JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ ORGANIZOVANOM KRIMINALU: Ana Brnabić o jezivoj skaj prepisci Zvicerovog klana: To je NEOBORIVI DOKAZ!
Foto: Video plus

JASNA

VUČIĆ JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ ORGANIZOVANOM KRIMINALU: Ana Brnabić o jezivoj skaj prepisci Zvicerovog klana: To je NEOBORIVI DOKAZ!

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom profilu na društvenoj mreži Iks na jezivu prepisku vođe kavačkog kriminalnog klana Radoja Zvicera u kojoj se nedvosmisneno pokazuje da im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić koga žele da sklone.

- Skaj prepiska do koje je Evropol došao je još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu - i u Srbiji i u regionu - navela je ona na mreži Iks.

- Ovo pokazuje, takođe, da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića, a koje smo dobijali od naših i stranih obaveštajnih službi, bili tačni. Hvala svim našim bezbednosnim službama koje su, i u saradnji sa stranim partnerima, uspele da sačuvaju život predsednika Vučića. Konačno, ovo pokazuje i koliko je bila opasna i hrabra odluka Aleksandra Vučića da objavi rat organizovanom kriminalu i mafiji koja je pomislila da je jača od države. Nadam se da će ovaj dokaz biti dovoljan nekima u Srbiji da promene svoj narativ i makar nekad odaju poštovanje čoveku koji je trn u oku ljudima koji predvode najopasnije i najsvirepije klanove na svetu - napisala je Ana Brnabić.

Bonus video:

01:20

VUČIĆ: Loše vesti za malu Danku iz Bora, uhapšena dva lica koja su izvršila ubistvo, kako sam shvatio priznali su delo obojica?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja