POKRET ZA PRAVDU GRAĐANA GRGUR: Podržavamo listu "Aleksandar Vučić-Beograd sutra!"
Foto: Damir Dervišagić

POKRET ZA PRAVDU GRAĐANA GRGUR: Podržavamo listu "Aleksandar Vučić-Beograd sutra!"

Politika -

Narodni poslanik u Skupštini Srbije, Uglješa Grgur koji je na čelu Pokreta za pravdu građana- GRGUR pozvao je sve da na predstojećim izborima u Beogradu podrže listu "Aleksandar Vučić-Beograd sutra!"

Bitka sa izvršiteljima

-Pokret za pravdu gradana-GRGUR poziva sve svoje članove u Beogradu, svim beogradskim opštinama, gradskim i prigradskim da se najaktivnije uključe u kampanju i razgovaraju sa svojim komšijama, prijateljima i rodbinom, a posebno sa onim neopredeljenim biračima da podrže listu Aleksandar Vucic-Beograd sutra!" -Imam više 150 poziva da obiđem gradane i razgovaram sa njima, a ja vam obećavam, kakvu god muku da imate sa izvršiteljima i sa svakim vidom nepravde-pozovite vašeg narodnog poslanika i doći cu da životom branim vaš kucni prag, ako treba da se piše žalba ili bilo koji podnesak javite mi se i uputiću vas -rekao je narodni poslanik Uglješa Grgur za portal Poslanik.rs.

Svetska metropola

-Naš pokrtet sledi isključivo i jedino politiku predsednika Aleksandra Vučića! Angažujmo se svi da danonoćno radimo kako bi Beograd sutra nastavio da se razvija u svetsku metropolu punog kapaciteta! Beograd sutra će jedino i samo ako pobedi lista koja nosi ime predsednika biti svetski centar kome mogu da zavide mnogi svetski glavni gradovi! Aleksandar Vucic-Beograd sutra! Do pobede -poručuje Grgur.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track