"DEO OPOZICIJE KOJI SE ODLUČI NA BOJKOT, BIĆE U NEPRILICI!" Milivojević tvrdi: Trebalo je razdvojiti izbore, krivi su
Foto: Kurir Televizija

kurir televizija

"DEO OPOZICIJE KOJI SE ODLUČI NA BOJKOT, BIĆE U NEPRILICI!" Milivojević tvrdi: Trebalo je razdvojiti izbore, krivi su

Politika -

Svi izbori planirani za jul i avgust biće održani kad i beogradski. Predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da se svi izbpri održe istog dana - 2. juna. To će, rekla je, zahtevati izmenu Zakona o lokalnim izborima.

Cvijetin Milivojević, politički analitičar, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o ovoj temi.

01:03

DEO OPOZICIJE KOJI SE ODLUČI NA BOJKOT, BIĆE U NEPRILICI! Milivojević tvrdi: Trebalo je razdvojiti izbore, krivi su

- Onaj deo opozicije koji bi se ipak odlučio za bojkot bio bi u neprilici. Kao što bi i vlast bila u neprilici ukoliko ne bi ispunila ova tri zahteva što jesu. Opozicija je kriva jer je ona faktički omogućila vlasti da spoji one prethodne izbore. Opozicija je prizvala u istom danu paradoksalno, ali vanredne parlamentarne i lokalne beogradske izbore. Pa ih je vlast častila sa još 60-tak gradova i opština gde su bili lokalni izbori. Kad ste neprincipijelni u tome, ja sam godinama govorio da se lokalni izbori moraju odvojiti od onih koji su politički, jer na lokalnim izborima ljudi hoće da govore o temama koje se odnose za tu lokalnu zajednicu i da biraju ljude koji će rešiti te probleme - rekao je Milivojević.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:59

OPOZICIJA ĆE INSISTIRATI NA JESENJIM IZBORIMA Matić: Cilj - primena MAKEDONSKOG SCENARIJA i dolazak na vlast BEZ PODRŠKE GRAĐANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja