VUČEVIĆ NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE: Generator inovacija, prijateljstva, poslovanja, jednom rečju – svet u malom
Foto: Petar Aleksić

VUČEVIĆ NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE: Generator inovacija, prijateljstva, poslovanja, jednom rečju – svet u malom

Politika -

Međunarodni sajam poljoprivrede otvorio je danas svoje kapije u Novom Sadu i trajaće do 23. maja. Na 91. sajmu učestvovaće više od 1.200 izlagača iz 40 zemalja.

Na otvaranju je bio i premijer Srbije Miloš Vučević. Kako je objavio, pred otvaranje Sajma imao je vrlo dobar razgovor sa komesarom EU za poljoprivredu Janošem Vojčekovskim.

- Međunarodni Poljoprivredni sajam je generator inovacija, prijateljstva, poslovanja, jednom rečju – svet u malom i uveren sam da će učesnici 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma prepoznati poslovne šanse i razvojne mogućnosti za dobrobit poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji.

Novosadski sajam je brend i mi ga moramo kao takvog očuvati i negovati. Sa ovog mesta susretanja razmenjivaćemo iskustva i saslušati sve predloge naših poljoprivrednika i našeg sela ali i reč struke i inovacija. Ovo je mesto gde ćemo planirati i razvijati strategiju za istorijski uspeh naše poljoprivredne proizvodnje. To je naše obećanje i obaveza i to počinjemo da realizujemo odavde zajedno sa svim vama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track