DRAGO MI JE ŠTO SAM SVEDOK ISTORIJSKOG DELOVANJA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Karadžić: Nakaradne rezolucije glasaju pojedinci, ne narodi
Foto: Privatna arhiva

DRAGO MI JE ŠTO SAM SVEDOK ISTORIJSKOG DELOVANJA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Karadžić: Nakaradne rezolucije glasaju pojedinci, ne narodi

Politika -

Član Srpske napredne stranke Goran Karadžić izrazio je nezadovoljstvo najavljenom rezolucijom o Srebrenici.

Karadžić je u svojoj objavi istakao da smatra kako nakaradne rezolucije glasaju pojedinci, a ne države i narodi tih država. On je izrazio sumnju u motive političara koji glasaju za takve rezolucije, naglašavajući da čim vidi ko će glasati, odmah zna da to nije ispravno i po zakonu.

Karadžić je posebno istakao da definicija genocida, prema njegovom mišljenju, govori suprotno onome što zagovornici rezolucije iznose.

- Istorija će suditi našim kvislinzima - dodao je Karadžić, jasno dajući do znanja da ne želi trošiti reči na one koje smatra izdajnicima.

Posebno je pohvalio delovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koga je nazvao "Aleksandrom Velikim" i istakao da je ponosan što je svedok, kako je naveo, istorijskog srpskog delovanja Vučića.

Goran Karadžić
Goran Karadžićfoto: Privatna arhiva

Karadžić je naglasio da Vučić već sada ispisuje stranice svetske istorije vođenjem Srbije i celog srpskog naroda, izražavajući zahvalnost što je deo te vizije.

Na kraju, Karadžić je završio svoju objavu sa rečima:

- Uzdravlje, živeli i živela naša majka država Srbija - šaljući snažnu poruku podrške i patriotizma.

Kurir/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track