BOLESNO: Srbi, klaćemo vas i prodavati organe!

Albanci pozivaju na masakr

BOLESNO: Srbi, klaćemo vas i prodavati organe!

Politika -
Grupa „Kako srušiti Srbiju i od nje napraviti Veliku Albaniju“ jezivim komentarima podstiče na brutalno istrebljenje Srba

BEOGRAD - Bolesno.- Mi Albanci smo toliko jaki, onoliku Jugoslaviju uspeli smo da srušimo i sve podelimo, a Srbiju ćemo uništiti da vam nećemo dati ni beogradski pašaluk. Sve ćemo vas poklati, organe prodati u inostranstvu, a ostatke tela samleti i hraniti pse i svinje - ove gadosti deo su jednog komentara sa Fejsbuk stranice „Kako srušiti Srbiju i od nje napraviti Veliku Albaniju“.Grupa čiji članovi pozivaju na mučenje, sakaćenje, paljenje i silovanje Srba otišla je toliko daleko da je čak zakazala i rat protiv Srba na KiM, i to 17. februara - na dan kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost.- Tražimo od Amerike da dozvoli nezavisnost države Sandžak. 17. februara dođite u Prištinu, proslava nezavisnosti. Spremamo paljenje Biblije i krsta pravoslavnog i spremamo vam veliki rat - navodi se u komentaru.Na stranici je i slika Žute kuće - aludiranje na zloglasno mučilište srpskih civila na KiM, gde su im naživo vađeni organi - preko koje su umetnute siluete ljudi koji igraju! Pored je i slika operacije vađenja organa, a ispod snimka na kome muslimani muče i ubijaju ratnog zarobljenika, vojnika VRS Radeta Rogića, piše:“Koljite ga, dete mu je..., živa ga pecite.“I sam Hašim Tači rekao je u intervjuu Jutarnjem listu da bi od Srbije mogao ostati samo beogradski pašaluk ako bude insistirala na podeli Kosova.- Srbija treba da shvati da bi, ako počne taj granični pir, mogla završiti kao beogradski pašaluk. Igraju se vatrom - naveo je Tači.

Kazniti počinioceKancelarija Vlade Srbije za KiM protestovala je zbog jučerašnjeg napada na Srbe u Suvom Dolu, kada je ispred zgrade bačena eksplozivna naprava.- Pitamo kada će nasilje nad Srbima postati krivično delo i kada će počinioci - od ubistva u Talinovcu do bombe u Suvom Dolu - biti nađeni i kažnjeni - navodi se u saopštenju.Drašković: Albanci, braćo, izvinite!Vuk Drašković, predsednik SPO, poručio je, gostujući zajedno sa Ademom Demaćijem na radiju Slobodna Evropa, da predlaže da Vlada Srbije saopšti da prihvata Ahtisarijev dokument.- Otišao bih u Prištinu i rekao: „Braćo, molim vas da ne pripišete ni srpskom narodu, ni našoj istoriji, ni našoj tradiciji one užase, one zločine, one hladnjače kojima su, tobože u ime srpskog naroda, a na njegovu istorijsku sramotu, prevozili Albance i bacali ih mrtve u jezera i reke Srbije, zakopavali ih na policijskim poligonima u Beogradu. Ovo bih rekao bez ikakvih uslova. Rekao bih građanima Srbije da nam Kosovo nije samo sused nego i više od toga - najvažniji i najspecijalniji sused - izjavio je Drašković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track