Stefanović u poseti Luksemburgu

Poseta

Stefanović u poseti Luksemburgu

Politika -
Predsednik Skupštine Srbije razgovaraće sa predsednikom parlamenta Lorenom Mosarom, potpredsednikom vlade i ministrom inostranih poslova Žanom Aselbornom

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović danas započinje dvodnevnu zvaničnu posetu Luksemburgu gde će se sastati sa zvaničnicima te zemlje, kao i visokim predstavnicima pojedinih međunarodnih institucija.

Stefanović će razgovarati sa predsednikom parlamenta Luksemburga Lorenom Mosarom, potpredsednikom vlade i ministrom inostranih poslova Žanom Aselbornom, predsednikom Odbora parlamenta Luksemburga za spoljne poslove i odbranu i sa članovima tog odbora.U okviru posete, 29. i 30. novembra, predsednik srpskog parlamenta će razgovarati i sa potpredsednikom Evropske investicione banke Darijom Skanapiekom, predsednikom Evropskog revizorskog suda Vitorom Kaldeirom, potpredsednikom Evropskog suda pravde Koenom Lenertsom, ministrom rada, zapošljavanja i migracije Nikolasom Šmitom i gradonačelnikom Luksemburga Havijerom Betelom.Stefanović će imati i audienciju kod Velikog vojvode od Luksemburga Anrija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track