Mladić teško povređen u tuči u Resniku

Hitna pomoć

Mladić teško povređen u tuči u Resniku

Beograd -
Mladić je u tuči zadobio povredu glave, potres mozga, prelom kosti i nosa, modricu oko oka i prevezen je na VMA

BEOGRAD - Tokom protekle noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, od kojih jedno dete, dok je jedan mladić teže ozleđen u tuči u Resniku.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, u tuči rano jutros oko 2:15 u Ulici 13. oktobra u Resniku teško je povređen mladić star oko 20 godina. Prema njenim rečima, mladić je u tuči zadobio povredu glave, potres mozga, prelom kosti i nosa, modricu oko oka i prevezen je na VMA, gde je zatražena reanimacija.

Tri osobe, od kojih dva policajca i jedna policajka, zadobile su u saobraćajnom udesu, koji se dogodio sinoć oko 19:50, na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Beogradske ulice, trzajne povrede vrata i prevezene su na VMA, istakla je Macura.Tom prilikom povređeni su dva muškarca od kojih je jedan star 26, a drugi 25 godina i žena stara 28 godina, dodala je Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 19:45 u Ulici Kneza Miloša 28 žena stara oko 37 godina, vozač, zadobila je povredu glave, ali je odbila prevoz u bolnicu, kazala je Macura.

Dečak uzrasta 14 godina je u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19 sati na Karaburmi zadobio razderotinu potiljačne regije glave i prevezen je u dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 112 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i srčani bolesnici, rekla je Macura.

Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, kišobrana, uzimanje toplih napitaka, borbu protiv virusa, provetravanje prostorija u kojima se boravi, oprez u saobraćaju. Macura je poručila da je potrebno uzimati što manje alkohola i to samo u kućim uslovima i u prilikama kada se nešto slavi, dok oni koji voze ne bi uopšte trebalo da ga uzimaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track