URS: Đilase, jel si političar ili analitičar

Odgovor

URS: Đilase, jel si političar ili analitičar

Politika -
Ujedinjeni regioni Srbije poručili su večeras Demokratskoj stranci i njenom lideru da prestanu da "nipodaštavaju URS"

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) poručili su večeras Demokratskoj stranci (DS) i njenom lideru Draganu Đilasu da prestanu da "nipodaštavaju URS". "Dragan Đilas i DS treba da se odluče da li su političari ili analitičari, jer je procenat glasova koje je URS osvojio na izborima tri puta veći nego što je Đilas rekao", navodi se u saopštenju povodom izjave lidera DS u kojoj je naveo da URS sa "sa dva odsto glasova vodi svoju ekonomiju".

URS je istakao ističe da procene političara - analitičara nisu relevantne, već je važan sud građana. "Jasno nam je da DS smeta kada neko za manje od pet meseci uvede red u javne finansije, kada donese budžet na vreme, prepolovi deficit, spreči bankrot države, rastereti privredu ukidanjem 138 parafiskalnih nameta i taksi, sprovede profesionalizaciju upravljanja u Poreskoj upravi", navodi se u saopštenju URS.

U saopštenju se dodaje da za URS politika nije marketing, već rešavanje životnih problema, kao i da je cilj da svi regioni i sva mesta dobiju jednake šanse. "Tu su teren, razgovor i direktan kontakt sa građanima važniji od "medijske politike" i doteranih javnih nastupa", naveli su Ujedinjeni regioni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track