EKSKLUZIVNO: SNS nikad sa DS dok ih predvodi Đilas

EKSKLUZIVNO: SNS nikad sa DS dok ih predvodi Đilas

Politika -
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odlučio da ne sarađuje sa DS ni politički ni ekonomski kada se uverio da je lider demokrata Dragan Đilas od kada je ušao u politiku svoje bogatstvo uvećao 800 puta

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić neće sarađivati sa Demokratskom strankom dok je predvodi Dragan Đilas, a preporuka naprednjacima je da ne sarađuju sa demokratama ni politički ni ekonomski.

Kako portal Kurira saznaje, Aleksandar Vučić, inače lider SNS, odlučio se na takav korak kada je od svojih saradnika dobio podatke o poslovnoj imperiji Dragana Đilasa.

Naime, Vučiću su prezentirani podaci iz kojih se jasno vidi da je lider DS Dragan Đilas od kada je ušao u politiku svoje bogatstvo uvećao 800 puta a ne dva puta kako je to nedavno lider demokrata ustvrdio.

Nakon što se uverio crno na belo Vučić je poručio da nema saradnje sa DS sve dok je na njenom čelu Dragan Đilas, ali ni sa ljudima iz DS. On je podvukao da naprednjaci ni poslovno ne sarađuju sa demokratama dok ih predvodi Đilas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track