RASULO U DS: Mićunović preoteo Đilasove žene!

RASULO U DS: Mićunović preoteo Đilasove žene!

Politika -
Dragoljub Mićunović nezadovoljan radom lidera DS, uskoro će se odvojiti od poslaničkog kluba DS

BEOGRAD - Mićun pravi svoj poslanički klub!Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta DS, nezadovoljan je kako stranku vodi Dragan Đilas, pa će, po uzoru na Dušana Petrovića, verovatno i on uskoro formirati svoj poslanički klub, saznaje Kurir.Prema rečima sagovornika Kurira iz DS, uz Mićunovića su četiri žene - Nataša Vučković, Vesna Marjanović, Maja Videnović, kao i bivša šefica poslaničkog kluba Nada Kolundžija.

- Sve je izvesnije da će im se pridružiti i Nenad Konstantinović. To je struja koja je uvek bila privržena Borisu Tadiću i Dragoljubu Mićunoviću. Jednostavno, vide da u DS vlada revanšizam i neće da trpe Đilasovu diktaturu, koja je sve očiglednija. Pitanje je dana kada će to i javno saopštiti. Čeka se da se završi priča sa formiranje kluba Dušana Petrovića, postoji mogućnosti da im se Mićun sa ženama priključi - kaže izvor Kurira.Mićunović je na poziv novinara Kurira i ne saslušavši pitanje zalupio slušalicu, a ni „njegove žene“ nisu bile mnogo voljne za razgovor. Nataša Vučković u izjavi za Kurir nije ni potvrdila ali ni demantovala naša saznanja, samo je kratko odgovorila.

- Zaista nemam komentar - rekla je Vučkovićeva.Vesna Marjanović ljubazno nam je odgovorila da je na sastanku, ali kasnije nije odgovarala na naše pozive.

Ko je uz Mićuna:

♦ Maja Videnović ♦ Nataša Vučković ♦ Vesna Marjanović ♦ Nada Kolundžija, ali i ♦ Nenad Konstantinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track