DAČIĆ NAPUŠTA ESTRADU: Neću više da pevam!

Predsednik Vlade Srbije

DAČIĆ NAPUŠTA ESTRADU: Neću više da pevam!

Politika -
Ivica Dačić odlučio da se ne lati mikrofona na sinoćnjem koncertu Halida Bešlića u Areni, jer ne želi da mu više prebacuju kako time urušava funkciju na kojoj se nalazi

BEOGRAD - Samo za svoju dušu!Premijer Srbije Ivica Dačić odlučio je da se sinoć ne lati mikrofona na koncertu Halida Bešlića, jer ne želi da mu više prebaciju kako time urušava funkciju na kojoj se nalazi.- „Miljacka“, veliki Bešlićev hit, a omiljena pesma srpskog premijera, nije doživela izvođenje u duetu u beogradskoj Kombank areni. Ivica voli da peva, ali izgleda da se u Srbiji sve, pa i to, pogrešno tumači, tako da će, barem zasad, odustati od javnih pevačkih nastupa. Šteta, jer narod bi to sigurno voleo da čuje, a bio bi i hit na Jutjubu - kaže izvor Kurira blizak premijeru Srbije.Sam premijer je ranije u izjavi za Kurir rekao da nije siguran ni da će uopšte stići na Bešlićev koncert zbog državničkih obaveza.- Ako budem stigao, otići ću, ali mislim da zbog obaveza to neće biti izvodljivo. Moje pevanje je, složićete se, sada ipak u drugom planu - kratak je bio Dačić.Dačićevi estradni nastupi još se pamte i prepričavaju, a najviše ih je bilo u vreme predizborne kampanje. Tada je, između ostalog, na koncertu Ane Bekute u Sava centru izašao na binu i s Bekutom i Vesnom Zmijanac otpevao „Kad zamirišu jorgovani“.Podsećamo, Dačić je nekoliko puta, kao i u božićnom intervjuu za Kurir, rekao da će pevati na svoj 50. rođendan pod nazivom „Dačić i prijatelji“. Iako nije želeo da otkrije ko bi mu bili gosti, rekao je da političari sigurno neće pevati, osim njega.

Foto: Oslobođenje.ba
Foto: Oslobođenje.ba

Digao Brisel na nogeU februaru prošle godine, kad je Srbija dobila kandidaturu za pridruživanje EU, Dačić je u Briselu, na koncertu „Prijatelji Evrope“ benda Emira Kusturice, otpevao pesmu „Miljacka“. Nastupu su prisustvovali tadašnji predsednik Boris Tadić, ministri Dušan Petrović i Vuk Jeremić.

Ivica i Halid pevali zajedno u „Vrelu Bosne“U septembru prošle godine, na večeri koja je upriličena za sve učesnike ministarske konferencije u Sarajevu, Dačić je zapevao s Halidom Bešlićem. Tada su napravili pravi štimung pevajući sevdalinke.

http://www.youtube.com/watch?v=s4XdrWTvfEY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track