SMENA: Mrkonjić i Petković su najgrešniji u Vladi!

Rekonstrukcija kabineta premijera Ivice Dačića na pomolu

SMENA: Mrkonjić i Petković su najgrešniji u Vladi!

Politika -
Izvori iz Vlade Srbije kažu da je premijer nezadovoljan radom Mrkonjića zbog niza gafova i brljotinja, od davanja lažnih obećanja do veze sa pevačicom Anom Bekutom

BEOGRAD - Najgori od sve dece.Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić i ministar kulture i informisanja Bratislav Petković najizgledniji su kandidati za isključenje iz Vlade Srbije, o čemu su se načelno dogovorili premijer Ivica Dačić i vicepremijer Aleksandar Vučić! Izvori iz Vlade Srbije kažu da je premijer nezadovoljan radom Mrkonjića zbog niza gafova i brljotinja, od davanja lažnih obećanja do veze sa pevačicom Anom Bekutom. Što se tiče Petkovića, kaže naš izvor, presudilo je ogromno nezadovoljstvo kulturnih radnika njegovim radom.

Milutin Mrkonjić♦ Deonica puta na Koridoru 11, zbog koje je bio spreman da podnese ostavku do leta 2012, nije izgrađena do danas.♦ Nije ispunio obećanje da će do kraja 2012. pronaći rešenje za avio-kompaniju „Jat“.♦ Naneo je štetu ugledu Vlade zbog javne veze sa Anom Bekutom, budući da je u braku.

Bratislav Petković♦ Predložio da se TV pretplata naplaćuje uz uplatnice poreza za nekretnine.♦ Ministarstvo nije pravovremeno reagovalo na napade pokreta „Naši“ na medije.♦ Najavio donošenje kulturne strategije do kraja 2012, što nije ispunio.♦ Nije ispunio obećanje o tri nova muzeja do kraja 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track