SNS: Pajtić otkrio Đilasovo pravo lice

Izbori u Zemunu

SNS: Pajtić otkrio Đilasovo pravo lice

Politika -
Bojan Pajtić je otvoreno priznao građanima Zemuna da će samo glasom za DS automatski moći dobro da sarađuju i sa Draganom Đilasom, i da dobijaju novac od beogradskog suverena za infrastrukturne projekte, saopštila je SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka smatra da je zamenik predsednika Demokratske stranke Bojan Pajtić u okviru predizborne posete Zemunu, priznao da gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sarađuje samo sa predsednicima beogradskih opština koje je sam delegirao, a da su svi ostali građani Beograda, u opštinama u kojima demokrate nisu na vlasti, građani drugog reda.

"Danas je i sam Bojan Pajtić otvoreno priznao građanima Zemuna da će samo glasom za DS automatski moći dobro da sarađuju i sa Draganom Đilasom, i da dobijaju novac od beogradskog suverena za infrastrukturne projekte", saopštila je SNS.

SNS je uverena da je posle ove izjave Pajtić "dobio packe" od lidera DS, jer je javno izgovorio ono što je Đilas godinama nevešto krio.

"SNS poručuje demokratama da, za razliku od njihovih privatnih firmi, koje su doduše uzimali pljačkom građana, ni Beograd, ni Vojvodina nisu njihove prćije, i da je krajnje vreme da prestanu da se igraju sa životom i imovinom građana", navodi se u saopštenju.

Zamenik predsednika DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić pozvao je danas građane Zemuna da na predstojećim lokalnim izborima glasaju za kandidate demokrata, jer je to, kako je objasnio, garancija dobre saradnje sa gradskom vlašću i gradonačelnikom Draganom Đilasom.

"Pozivamo građane opštine Zemun da na ovim izborima razmišljaju o sebi i o svojim porodicama. Na ovim izborima ne odlučuje se o EU ili o Kosovu, nego o tome na koji način treba da se razvija Zemun. Građani Zemuna ne zaslužuju da imaju lokalnu samoupravu koja će biti instrument prepucavanja ili nadgornjavanja sa Skupšinom grada Beograda ili gradonačelnikom", rekao je Pajtić novinarima ispred predizbornog štanda DS u Zemunu.

Prema njegovim rečima, buduća parlamentarna većina u SO Zemun treba da sarađuje sa gradonačelnikom Đilasom i Skupštinom grada, jer na izborima 2. juna biraju se oni koji će biti u stanju da sprovode razvojne projekte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track