BRITANCI KO EŠTONOVA: Ni oni nisu prepoznali Nikolića
Foto: Dejli Mejl

Bruka na Vimbldonu

BRITANCI KO EŠTONOVA: Ni oni nisu prepoznali Nikolića

Politika -
List Dejli mejl je napravio grafiku poznatih ličnosti koje su prisustvovale meču na Vimbldonu, gde je Nikolićevo lice prelepljeno "oblačićem" u kome je upisano ime Džastin Torton

LONDON - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, pored mnogobrojnih slavnih ličnosti, prisustvovao je teniskom meču između Novaka Đokovića i Endija Mareja na Vimbldonu. Međutim, srpski predsednik je imao peh da ga britanski mediji nisu prepoznali.Naime, list "Dejli mejl" je napravio grafiku na kojoj je predstavio poznate ličnosti koje su prisustvovale meču. Na njoj su se našli bivša pevačica Viktorija Bekam, fudbaler Vejn Runi, glumac Džerard Batler, Vojvoda od Kenta i mnogi drugi, dok je Nikolićevo lice bilo prelepljeno "oblačićem" u kome je upisano ime Džastin Torton, inače supruge britanskog političara.Ovo je već drugi put da neko nije prepoznao predsednika Nikolića. Podsetimo, visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton kada je trebalo da održi prvi sastanak sa predsednikom Srbije, nije znala kako da ga prepozna pa se vratila sa pola puta i zamolila svog savetnika.

"Roberte, molim te, neko mora da pođe sa mnom pošto ja ne znam kako on izgleda", rekla je tada Ešton svom savetniku, britanskom diplomati Robertu Kuperu. Problem je nastao pošto ni on nije znao kako da prepozna predsednika Srbije, a situacija je razrešena tako što je jedan o saradnika Eštonove imao fotografiju Tomislava Nikolića.

http://www.youtube.com/watch?v=pUTMKkPNGfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track