Filipovski: Odluka SNS u interesu građana

Filipovski: Odluka SNS u interesu građana

Politika -
Nova Srbija pozdravlja odluku Predsedništva SNS da se u ovom trenutku ne ide na izbore, reklaje potpredsednica Nove Srbije

BEOGRAD- Potrepredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je danas da je odluka Predsedništva Srpske napredne stranke da nastavi rad u vladi i da se ne ide na vanredne parlamentarne izbore, racionalna i doneta u interesu građana Srbije.

"Nova Srbija pozdravlja odluku Predsedništva SNS da se u ovom trenutku ne ide na izbore. To je jedna racionalna odluka doneta u interesu građana Srbije koji očekuju da se zaposle, da žive i rade od svog rada i da imaju bolji standard i život", rekla je Filipovski.

Na pitanje da li očekuje da položaj Nove Srbije bude drugačiji u rekonstruisanoj vladi, Filipovski je rekla da to ne zavisi od te stranke, čiji je cilj od početka mandata aktuelne vlade bio, kako je navela, da pruži maksimalni doprinos i radu parlamenta i radu vlade.

Filipovski je ocenila da je lider NS i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić u prethodnih godinu dana dobro radio, te dodala da Nova Srbija nema direktore javnih preduzeća tako da ne može da govoriti o njihovoj smeni.

Konstatovala je da zahtev URS-a da dobije, između ostalog, i resor infrastrukture, nema veze s Ministarstvom građevine i urbanizma, koje vodi lider NS Velimir Ilić i dodala da se ta stranka apsolutno zalaže za nastavak reformi i započetih projekata i za bolji život građana Srbije, što je, kako je podsetila, prioritet Vlade Srbije u drugoj godini njenog rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track