HIT O VUČIĆU SNS: Maksimu nam možda smestila opozicija!

Naprednjaci nikad čuli za autorku megahita

HIT O VUČIĆU SNS: Maksimu nam možda smestila opozicija!

Politika -
Poslanik SNS Veroljub Arsić ne isključuje mogućnost da su im politički protivnici napakovali pesmu o premijeru Vučiću

BEOGRAD - Mariji Maksimi, mladoj pevačici koja je preko noći postala popularna zbog hita u kojem iskazuje oduševljenje premijerom Aleksandrom Vučićem, ne može da se uđe u trag, a naprednjaci redom tvrde da ne znaju ko je.Jedini član SNS koji je posumnjao da im „smešta konkurencija“ jeste poslanik Veroljub Arsić. Na pitanje ko je Marija Maksima, on će:- Nije isključeno da je naša, a možda nam i smeštaju.Njegove kolege iz SNS „nikad čuli“ za ovu pevačicu. Među njima su šef poslaničke grupe Zoran Babić, ali i Goran Knežević, Vladimir Ðukanović, Aleksandar Martinović, Vuk Fatić.

Podsetimo, tekst i muziku za pesmu „Vučić Aleksandar“, koja je zapalila društvene mreže, navodno potpisuje Marija Maksima, a do zaključenja ovog izdanja broj pregleda na Jutjubu skočio je na skoro 470.000. Cvijetin Milivojević, direktor marketinške agencije „Pragma“, kaže da hit Maksime ne može da koristi Vučićevom rejtingu, ali ni da mu šteti.- On je čovek koji izaziva emocije, bilo pozitivne, bilo negativne, tako da su ljudi već podeljeni - jedni ga vole, drugi ne vole. Već su opredeljeni i teško da ovakva pesma može to da promeni. S druge strane, Marija Maksima nije jedini primer te udvorničke poezije, pokušaja da se iskaže zahvalnost političkom vođi - objašnjava Milivojević. On podseća i na druge primere iz bliske prošlosti.- Setite se pevačice Maje Nikolić. Pa to vam je slično. Ili ranije Bidže i Rake Radovića, koji su Slobi pevali udvoričke pesme u pauzama skupštinskih zasedanja - kaže Milivojević.

http://www.youtube.com/watch?v=NwCtPVimyuQ

Komšije tvrdeMAKSIMA ČLAN SNS VOŽDOVCAMarija Mićić, poznatija kao Maksima, kako tvrde njene komšije iz beogradskog naselja Kumodraž, član je SNS i bliska drugarica sa Ivanom Tomić, članicom Opštinskog veća Voždovca.- Ona je oduševljena Vučićem, a na ideju da snimi tu pesmu došla je sa Ivanom i još jednom devojkom iz stranke - tvrdi jedan od komšija.Ivana Tomić kaže za Kurir da „nikakve veze nema s tim“.- Ne želim to da komentarišem. Nas dve nismo drugarice, a nisam ja ništa pisala - bila je kategorična Tomićeva.

Čija li jeI DEMOKRATE ĆUTEO Mariji Maksimi, s druge strane, navodno nisu čuli ni u opozicionom DS. Lider te stranke Bojan Pajtić do zaključenja ovog broja nije odgovorio na pitanje Kurira da li iza megahita stoji neko iz opozicije, kako sumnjaju u SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja