SAŠA RADULOVIĆ: Pokret Dosta je bilo sigurno prelazi cenzus
Foto: Printskrin

Neće sarađivati sa naprednjacima

SAŠA RADULOVIĆ: Pokret Dosta je bilo sigurno prelazi cenzus

Politika -

Osvojili smo između tri i pet puta više glasova nego na prethodnim izborima, znači da smo negde između sedam i 11 odsto", rekao je Radulović.

BEOGRAD - Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da taj pokret sigurno prelazi cenzus i da je na današnjim parlamentarim izborima osvojio izmedju sedam i 11 odsto glasova.

"Osvojili smo između tri i pet puta više glasova nego na prethodnim izborima, znači da smo negde između sedam i 11 odsto", rekao je Radulović.

On je kazao i da će, prema njihovim podacima, cenzus preći i koalicija Demokratske stranke Srbije i Dveri, Srpska Radikalna stranka i koalicija Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka.

"Ovo je početak nove ere u Srbiji", kazao je Radulović. SNS neće imati većinu u Skupštini i osvojiće oko 40 odsto glasova, kazao je Radulović i dodao da pokret Dosta je bilo nikada neće saradjivati s liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem.

On je rekao da je "nezabeleženo" da u 22 časa nema ni približnih rezultata izbora i da to govori da je "režim u ozbiljnom problemu i da nešto kriju".

"Pored velike manipulacije, medijskog mraka i nefer kampanje Srpska napredna stranka je ostvarila jako loš rezultat i ovo će biti početak raspada SNS", kazao je Radulović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track