"KURTIJA BI ODMAH SMENILI, A HARADINAJ ČEKA U NISKOM STARTU!" Tomić: Narod na KiM pod pitiskom 30 godina! Ovo je pretis lonac!
Foto: Kurir Tv, Shutterstock, Printscreen

krčka se krčka

"KURTIJA BI ODMAH SMENILI, A HARADINAJ ČEKA U NISKOM STARTU!" Tomić: Narod na KiM pod pitiskom 30 godina! Ovo je pretis lonac!

SRBI NA KIM -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u obraćanju nakon neuspeha pregovora u Briselu, poručio je Srbima na Kosovu i Metohiji da je važno da sačuvamo mir. Nikola Tomić, politički analitičar prokomentarisao je ova dešavanja jutros u studiju Kurir TV.

Vučić
foto: Kurir tv, Redakcija

- Da li je 48 sati ii li 48 dana to ne znamo, ali ova situacija nije održiva, a niko nije pametan da kaže šta je to neko rešenje za sve ljude na Kosovu i Metohiji - rekao je Tomić.

Nikola Tomić
foto: Kurir tv, Redakcija

- Pitanje registarskih tablica je ponovo odloženo. Prištinska strana nije ispunila ništa. A na reagovanje Amerikanca da obe strane nisu i moraju napraviti kompromis ostalo je upitno kakvi su ti pregovori bili - rekao je on.

Nikola Tomić
foto: Kurir tv, Redakcija

- Bajden je ideološki naslednik prethodne američke strukture, kao što i Kurti jeste beba Amerike. Da Kurti nije napravio ove pomake bio bi smenjen to je sigurno. Haradinaj u niskom startu čeka kada će Kurti da se skloni - rekao je Tomić, posebno ukazujući na narod na KIM.

00:31

KURTIJA BI ODMAH SMENILI, A HARADINAJ TO I ČEKA U NISKOM STARTU!

- Ključno je što se dešava u enklavama, na severu i na samom Kosovu. Oni žive pod pritskom od 90-ih. To je sad već pretis lonac - rekao je Tomić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track