"NEĆEMO PLAĆATI HARAČ! NISMO TURCIMA, NEĆEMO NI VAMA!" Bratina o pregovorima: EU nam kaže nešto lepo, a mi da se rastopimo, je l'?
Foto: Kurir TV, Arhiva

KIM

"NEĆEMO PLAĆATI HARAČ! NISMO TURCIMA, NEĆEMO NI VAMA!" Bratina o pregovorima: EU nam kaže nešto lepo, a mi da se rastopimo, je l'?

SRBI NA KIM -

Dobrobit građana na KiM nakon sastanka u Briselu i kriza na Kosovu i Metohiji, kao i odložena primena kažnjavanja onih sa KM tablicama bile su teme u jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcija".

Profesor Boris Bratina, profesor Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici i profesor dr Miroslav Bjegović, sa Fakulteta za bezbednost gostovali su sa voditeljima i sumirali gorepomenuta dešavanja.

- Svima je jasno kako Kurti postupa. Kada se oglasi američki ambasor, Kurti to izvršava bez pogovora. Ne znamo nikakav ishod u smislu naplate kazne - rekao je Bjegović.

Miroslav Bjegović
foto: Redakcija, Kurir tv

Bratina je okarakterisao pohvale EU prema Srbiji u Briselu.

- Navodne pohvale koje stižu, je nešto što se retko dešava. Mi ne treba da imamo osećaj zaljubljene osobe preme EU, je l'? Kad ona kaže nešto lepo mi da se rastopimo. Imamo manje od 24 sata kada će oni pokušati da primene kazne - rekao je Bratina.

02:28

Bratina o pregovorima: EU nam kaže nešto lepo, a mi se rastopimo, jel?

Na navode MIlana Rakića iz Srpske liste "Nećemo plaćati harać, nismo ga plaćali Turcima nećemo ni vama!" Bratina je prokomentarisao da će biti protesta sigurno.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track