UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE PRETUKAO LAZARA (15) U SUVOM DOLU: Oborili ga i šutirali zato što je Srbin, od udaraca ima HEMATOME (FOTO)
Foto: Kurir

UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE PRETUKAO LAZARA (15) U SUVOM DOLU: Oborili ga i šutirali zato što je Srbin, od udaraca ima HEMATOME (FOTO)

SRBI NA KIM -

Kosovska policija uhapsila je jednu osobu osumnjičenu za jučerašnji napad u Suvom Dolu, u kojem je povređena jedna maloletna osoba.

Portparol tzv. kosovske policije za region Mitrovica Jug potvrdio je da je u popodnevnim satima identifikovana, a potom i uhapšena osoba koja se tereti za umešanost u izvršenje krivičnog dela nanošenje lakih telesnih povreda.

Reč je o 22-godišnjem muškarcu albanske nacionalnosti.

On je ispitan, a potom mu je, na osnovu naloga predmetnog tužioca, određeno 48-časovno zadržavanje.

pretučen, dečak pretučen, Suvi Do, Lazar M., Kosovo i Metohija
foto: Kosovoonline

Podsetimo, Kancelarija za KiM saopštila je juče da su 15-godišnjeg Srbina L. M. istog dana u ranim jutarnjim satima, pretukla, kako su naveli, četiri starija Albanca u naselju Suvi Do, u trenutku kada je krenuo od kuće pešaka.

Naznačili su i da je potom mladić u pratnji oca došao u KBC Kosovska Mitrovica sa vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka.

Tzv. kosovska policija je takođe juče, ali u večernjim satima, potvrdila za KoSSev da im je prijavljen slučaj napada na maloletno lice u ovom naselju, da je slučaj oklasifikovan kao nanošenja lakih telesnih povreda, te da se traga za osumnjičenim osobama.

Kurir.rs/Kossev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja