NEVREME: U Banatu obustavljen saobraćaj za teretna vozila

Jak vetar i snežni nanosi paralisali deo Vojvodine

NEVREME: U Banatu obustavljen saobraćaj za teretna vozila

Srbija -
Putarske ekipe su na terenu i rade na tome da se saobraćaj na ovoj deonici u što kraćem roku normalizuje

BEOGRAD - Zbog snažnog orkanskog jugoistočnog vetra i snežnih nanosa na kolovozima državnih puteva prvog i drugog reda, na teritoriji Srednje Banatskog i Južno Banatskog okruga obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, a saobraćaj je otežan u celoj Srbiji, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na državnom putu prvog B reda broj 13, Zrenjanin-Beograd, na deonici Stajićevo-Perlez zbog dva šlepera koja su se poprečila i blokirala potpuno je obustavljen saobraćaj.

Za teretna motorna vozila (šlepere i kamione sa prikolicom) saobraćaj je obustavljen na sledećim putnim pravcima - na državnom putu prvog B reda broj 13 od Zrenjanina do mosta Čenta u oba smera, a "Putevi Srbije" predlažu zaustavljanje vozila u Zrenjaninu, Bulevar Veljka Vlahovica (izlaz ka Novom Sadu), ulici Miletićeva, kao i dve trake izlazs ka Srpskoj Crnji, a iz pravca Beograda kod skretanja za Farkaždin.

I na državnum putu prvog B reda broj 10, deonica Vatin-Pančevo, u oba smera je zaustavljen saobraćaj za teretna vozila, a alternativni pravci i mesta za isključenje su napuštena benzinska stanica u Vladimirovcu, terminal 1 kod graničnog prelaza, obilaznica oko Vršca.

Putarske ekipe su na terenu i rade na tome da se saobraćaj na ovoj deonici u što kraćem roku normalizuje.

Iz "Puteva Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da zbog nepovoljnih vremenskih prilika i otežanog odvijanja saobraćaja koriste zimske gume i budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track