HORGOŠ: Grupa maloletnika pretukla i opljačkala surpužnike iz Francuske
Foto: Saša Urošev

Preseo im Dan zaljubljenih

HORGOŠ: Grupa maloletnika pretukla i opljačkala surpužnike iz Francuske

Srbija -
Mladi supružnici hteli da iz Horgoša otputuju vozom u Budimpeštu i tamo proslave Svetog Valentina, ali ih je razbojnička grupa presrela i napala

HORGOŠ - Bračnom paru iz Francuske sigurno će u neprijatnom sećanju ostati putovanje Srbijom, a naročito kratak boravak u Horgošu, na putu za Budimpeštu. Kako Kurir saznaje, mlađi supružnici koje je napala petočlana razbojnička grupa predvođena Atilom K. (34) iz Horgoša, nameravali su da 14. februar, Dan zaljubljenih, provedu u prestonici Mađarske.

Ni slutili nisu da će u najsevernijem mestu naše države dobiti batine samo zbog dva evra! Francuskog državljanina starog 28 godina i njegovu suprugu su, u Željezničkoj ulici, kod sedišta „Potiskih vodovoda“, srela trojica maloletnika od 17, 16 i 15 godina, kao i dvoje dece mlađe od 14 godina, svi iz Horgoša. Predvodio ih je Atila K.

"Razbojnička grupa od supružnika je zatražila novac. Njihove povike „Vadi evre, vadi evre” nisu razumeli. Ne obazirući se na njih, nastavili su da koračaju. Jedan od napadača uhvatio je Francuza, dok su mu ostali preturali po džepovima. Za to vreme su ga udarali. Kada je žena pokušala da pomogne suprugu, batinaši su nasrnuli i na nju. Francuzi su nekako uspeli da pobegnu i dođu do policije. Uplašen bračni par ispričao je šta im se desilo. Istog dana napustili su Horgoš", potvrdio je Kurirov izvor.

Protiv Atile K. i trojice maloletnika podneta je krivična prijava zbog sumnje da su počinili razbojništvo. Dvoje dece mlađe od 14 godina koja su bila u društvu razbojnika neće odgovarati za razbojništvo jer zbog godina nisu krivično odgovorni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track