ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU: Donji Milanovac jutros dobio struju
Foto: Zorana Jevtic

Led napravio problem

ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU: Donji Milanovac jutros dobio struju

Srbija -
U Majdanpek, Bor i okolna mesta polako stiže i voda, a i stanovi se od jutros zagrevaju. Problema još ima u nekoliko boljevačkih sela, koja ulaze u peti dan bez struje

DONJI MILANOVAC - Donji Milanovac koji je sinoć ostao bez električne energije, jutros je ponovo dobio struju za razliku od pojedinih boljevačkih sela koja su i dalje bez napajanja. U međuvremenu Majdanpek je dobio i centralno grejanje.

U Majdanpek, Bor i okolna mesta polako stiže i voda, a i stanovi se od jutros zagrevaju. Problema još ima u nekoliko boljevačkih sela, koja ulaze u peti dan bez struje.

Svaki četvrti stanovnik opštine Boljevac nema struju već pet do šest dana. Led i granje napravili su probleme na banderama na trafostanicama. Očekuje se da stignu motneri iz okoline, kao i da problemi budu uklonjeni u toku dana.Kako saopštava Elektromreža Srbije, problemi koji trenutno postoje u snabdevanju električnom energijom Donjeg Milanovca i okoline, kao i pojedinih sela oko Majdanpeka, lokalnog su karaktera.

Ekipe Jugoistoka su na terenu i rade na otklanjanju kvarova, navode u EMS-u. Kako se navodi u saopštenju, problemi sa strujom u tim mestima prouzrokovani su kvarovima na niskonaponskoj distributivnoj mreži i nemaju veze sa Elektromrežom Srbije, jer viskonaponski prenosni sistem u tom delu Srbije sada funkcioniše normalno.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track