STRAŠNO: Siledžija u Jagodini šipkom brutalno pretukao iznemoglog konja i polomio mu nogu!
Foto: Životinje.rs

Zlostavljanje životinja nema granice

STRAŠNO: Siledžija u Jagodini šipkom brutalno pretukao iznemoglog konja i polomio mu nogu!

Srbija -
Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje, kaže revoltirani Jagodinac

JAGODINA - Građani Jagodine juče u centru grada posmatrali su stravičan prizor - vlasnik je svog konja brutalno pretukao metalnom šipkom jer se jadna, iznemogla životinju okliznula i pala!

Očevici tvrde da je slabašni konj pokušao da skrene, ali se od iznemoglosti srušio. Siledžija je tad počeo da ga tuče i verovatno bi ga i dokrajčio nasred ulice da se nije umešao jedan od prolaznika.

- Mladić ga je pitao zašto to radi, ali nasilnik je tad nasrnuo i na njega! Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje - kaže revoltirani Jagodinac.

Konj se sad nalazi u veterinarskoj stanici.

- Živ je i malo mu je bolje, polomljena mu je noga, a na telu ima i ubodne rane. Ovo je zlostavljana životinja i predmet je rada inspekcije i policije, koji će odlučiti da li će je vratiti vlasniku - kaže veterinar Saša Tanasković.Vraćanje vlasniku verovatno bi značilo skoru i bolnu smrt konja.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track