Mihajlovićeva: Užice dobija modernu fabriku vode!
Foto: Zoran šaponjić

Uručeni lokacijski uslovi

Mihajlovićeva: Užice dobija modernu fabriku vode!

Srbija -
Tender za gradnju ovog postrojenja, odnosno za modernizaciju postojeće fabrike vode biće raspisan u aprilu, a radovi počinju u junu ili julu
1 / 2 Foto: Tanjug

UŽICE - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas u Užicu da će ovaj grad do kraja godine dobiti modernu fabriku vode čime će dugoročno biti rešen problem vodosnabdevanja i Užica i okoline. Ona je rekla da će gradnja postrojenja vrednog 2,8 miliona evra biti finansirana državnim sredstvima.- Ima li šta važnije od toga da ljudi imaju zdravu, čistu i higijenski ispravnu vodu. Za Vladu Srbije to je prioritet – rekla je Mihajlović.

Tender za gradnju ovog postrojenja, odnosno za modernizaciju postojeće fabrike vode biće raspisan u aprilu, a radovi počinju u junu ili julu. Zorana Mihajlović u Užicu je juče pustila u rad gasnu merno regulacionu stanicu, a gradonačelnik Tihomir Petković najavio je da postoji velika verovatnoća da će cena priključka na gasovod u narednom periodu biti preplovljena, umesto 980, priključak će koštati 490 evra.

(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track