Najnovije vesti

OPET RAMPA: Zatvoreni granični prelazi Sot i Ljuba sa Hrvatskom
Foto: Rojters

Stanje na putevima

OPET RAMPA: Zatvoreni granični prelazi Sot i Ljuba sa Hrvatskom

Srbija
Na autoputu E-75 na deonici petlja Čantavir - Bačka Topola na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica - Novi Sad

BEOGRAD - Uprava granične policije saopštila je danas da su zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila u intervalima do 30 mininuta, a da su zatvoreni granični prelazi Sot i Ljuba sa Hrvatskom.

Auto-moto savez Srbije naveo je da su u toku radovi na postavljanju signalizacije za vođenje biciklističkog saobraćaja na trasi "Gvozdena zavesa" kroz Srbiju, od graničnog prelaza Kelebija sa Mađarskom, preko Srbobrana - Siriga - Novog Sada - Sremskih Karlovaca - Inđije - Stare Pazove do Beograda. Trasa se dalje kreće ka Pančevu, putem do Kovina, pa do Banatske Palanke - Rama - Velikog Gradišta - Golupca - Donjeg Milanovca - Kladova - Negotina - Zaječara - Knjaževca - Kalne preko Pitora do graničnog prelaza sa Bugarskom Gradina.

Prema podacima preduzeća "Puteva Srbije" na servisnoj saobraćajnici na deonici Subotica - Novi Sad, posle naplatne stanice "Sever" nadvožnjak nije u funkciji jer je neophodna rehabilitacija, a rok za završetak radova na rehabilitaciji je 15.oktobara. Zbog radova na postavljanju novog sloja asfalta u voznoj (srednjoj) i žutoj, zaustavnoj traci u smeru ka Beogradu na petlji Vodanj do petlje Umčari, saobraćaj će se obavijati samo brzom (preticajnom) trakom, zbog kojih u satima pojačanog saobraćaj može doći do formiranja kolone i usporavanja vožnje.

Na autoputu E-75 na deonici petlja Čantavir - Bačka Topola na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica - Novi Sad. Tokom radova u voznoj traci, saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom (leva traka auto -puta, smer Subotica - Novi Sad). Na autoputu Beograd- Niš, biće zatorena vozna i preticajna traka kod naplatne rampe Mali Požarevac isključenje za Mladenovac. Vozila u smeru ka Nišu biće preusmerena na brzu traku suprotnog smera, dok će vozila koja se isključuju za Mladenovac biti usmerena na zaustavnu, pa se upozoravaju vozači da obrate pažnju.

Zbog izgradnje leve kolovozne trake obilaznice oko Beograda kompletno su zatvorena sva uključenja i isključenja sa Obilaznice u okviru petlje Surčin. Na autoput E-75, zona Novog Sada, od petlje "Sever" do petlje "Temerin", zbog izvođenja radova na postavljanju stubova javne rasvete, povremeno je zatvoren saobraćaj na preticajnim trakama u oba smera auto-puta, dok će se saobraćaj preusmeravati na vozne saobraćajne trake.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...