OSNIVAČI SNS U GORNJEM MILANOVCU: Napustili smo stranku zbog laktanja za funkcije
Foto: Dragana Udovicic

Optužili rukovodstvo stranke da pričaju bajke

OSNIVAČI SNS U GORNJEM MILANOVCU: Napustili smo stranku zbog laktanja za funkcije

Srbija -
GORNJI MILANOVAC - Grupa članova i osnivača Srpske napredne stranke (SNS) iz Gornjeg Milanovca uzela je ispisnice iz te stranke, a u otvorenom pismu predsednici Skupštine opštine Jadranki Dostanić naveli su da su se povukli zbog "laktanja za funkcije".

Pismo je potpisala Stana Pavlović iz Boljkovaca, koja je izjavila da sadašnje rukovodstvo samo priča bajke sa ciljem da se slikaju i ništa ne radi za opštinu, nakon čega je iz opštinskog odbora SNS navedeno da je ona "nepoznata".

Zbog toga je više od stotinu članova napustilo SNS i većina je prešla u SPS, o čemu predsednik Opštinskog odbora Dejan Kovačević novinarima nije želeo da govori, ali je u naknadnom saoštenju to demantovao.

Stana Pavlović je pitala kako je ne znaju kada je sa grupom iz tog kraja u Sava centru bila na osnivačkoj skupštini SNS i neprekidno upisivala nove ljude, tražeći poštovanje statuta u radu.

Ona je navela da je statut redovno kršen. "Kitite se Vučićevim perjem čiji trud i zalaganje poštujem. A gde su vaši rezultati, jer ste na grbači poreskih obveznika koji samo slušaju vašu demagogiju", navodi se u otvorenom pismu.

Stana Pavlović tvrdi da postoje i pisani dokumenti o osnivačima stranke, "ako i to nije izbrisano". Jadranka Dostanić je danas novinarima rekla da ne želi da komentariše navode iz pisma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track