Užičani i ovog leta bez bazena

Ni da se pokvase

Užičani i ovog leta bez bazena

Srbija -
Neće raditi ni bazen u Sevojnu koji je pod hipotekom banke zbog dugova

UŽICE - Užičani će i ovog leta biti bez bazena jer novi, koji je trebalo da bude završen u martu, neće biti gotov do oktobra.

Neće raditi ni bazen u Sevojnu koji je pod hipotekom banke zbog dugova prethodnog vlasnika, izjavio je gradonačelnik Užica Jovan Marković.

Iako je bilo reči o tome da će grad kupiti bazen u Sevojnu, Marković ističe da zbog nerešenih imovinskih odnosa postupak još nije pokrenut, mada grad ne odustaje od ove investicije.

Za završetak izgradnje novog bazena obezbeđena su sredstva iz budžeta grada za ovu godinu, izjavio je Marković i objasnio da će izgradnja bazena ukupno koštati oko 280.000 dinara. Finansira se sredstvima NIP-a i grada Užica.

Zoran Plećević iz Direkcije za izgradnju napominje da su radovi kasnili iz objektivnih razloga, zbog loše vremenske situacije, a da će za sedam dana bazen biti pokriven i da onda predstoje unutrašnji radovi.

Novi zatvoreni bazen koji se gradi u naselju Carina biće dimenzija 25 sa 33 metara,što je između poluolimpijskog i olimpijskog bazena.

Ceo kompleks ima 4.500 kvadrata I u njemu će se pored bazena nalaziti i sauna,fitnes sala, ugostiteljski objekti i drugi komercijalni sadržaji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track