NAJNOVIJI U SERIJI INCIDENATA U OSNOVNOJ ŠKOLI U VRANJU: Dečak nožem povređen na času?!
Foto: Marina Lopičić

Krišom ga doneo drugi đak

NAJNOVIJI U SERIJI INCIDENATA U OSNOVNOJ ŠKOLI U VRANJU: Dečak nožem povređen na času?!

Srbija -

VRANJE - Osnovnu školu "Branko Radičević" u Vranju ponovo potresa incident zbog lakšeg povređivanja nožem jednog učenika.

Mada do okončanja postupka direktor Dragan Antić o nemilom slučaju nije želeo da govori za medije, Policijska uprava potvrdila je da se učenik na času povredio nožem, koji je u školu krišom doneo njegov vršnjak. Policija ne navodi kako se dečak povredio sečivom.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Nezvanično, drug koji je doneo nož nenamerno je po ruci povredio vršnjaka, što je uznemirilo đake i roditelje. Slučaj je prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu, koje je naložilo da školska uprava upozori roditelje đaka koji je doneo hladno oružje. Roditelji povređenog osnovca neće se pridružiti krivičnom gonjenju vinovnika nemilog slučaja.

Serija incidenata

Učenicima, nastavnom osoblju i roditeljima još je u neprijatnom sećanju eksces koji se dogodio 27.oktobra 2016. godine, kada je učenik petog razreda "španskom kragnom" u svlačionici oborio vršnjaka J.S. (10).

Obaranjem vršnjaka fizički jači petak rekao je školskim vlastima da je samo hteo da uzaštiti devojčice od neumesnog zadirkivanja. U školi nisu zaboravili na lanjski oktobarski incident, kada je učeniku osmog razeda fizički pretio otac vršnjaka iz odeljenja.

Školu je krajem oktobra prošle godine potresao incident s bakom devojčice N.Đ. Van školskog dvorišta sačekala je L.M. (10) u popodnevnim satima i lupila mu šamar.

(Kurir.rs/Blic/V. Pešić/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track