NAPREDNJACI OGORČENI: Član SNS pretučen kod Smederevske Palanke
Foto: Tanjug/SNS

Slučaj prijavljen policiji

NAPREDNJACI OGORČENI: Član SNS pretučen kod Smederevske Palanke

Srbija -

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je grupa batinaša pretukla njihovog člana Dragana Mihailovića i za to direktno optužila Narodnu strankua Vuka Jeremića.

foto: Tanjug/SNS

Kako se navodi u saopštenju, "batinaši Vuka Jeremića pobegli su sa mesta zločina", a Mihailović je raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je i zadržan nakon što mu je urađen skener glave, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

U saopštenju SNS navodi da se "Jeremićevi ljudi danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za njega". kao i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.

SNS u saopštenju navodi sa da Jeremić, "tajkunska marioneta sa uporištem u biračkom telu manjim od statističke greške, ne može da se pomiri sa činjenicom da je beznačajna politička figura u Srbiji, kao i da će na lokalnim izborima 25. marta, doživeti još jedan debakl".

Mihajlović osudila napad

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović osudila je danas napad na člana te stranke Dragana Mihailovića iz Smederevske Palanke i to što neko pokušava da napadima i zastrašivanjem utiče na volju građana.

foto: Beta

"Nisu članovi SNS vreće za udaranje, niti ćemo ćutati na najgrublje kršenje predizborne ćutnje, kad neko napadima i zastrašivanjem pokušava da utiče na volju građana dva dana uoči glasanja", napisala je Mihajlović u saopštenju.

(Kurir.rs/Agencije/Foto: Tanjug/SNS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVAKO ZAPAD I PRIŠTINA POKUŠAVAJU DA PONIZE SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja