MISTERIOZNO STVORENJE UBIJA KOKOŠKE PO SRBIJI? Isisa im krv, pa ih ostavi paralisane! Umru posle nekoliko dana!  Meštani u kokošinjcima zatiču JEZIVE PRIZORE!
Foto: Facebook/Printscreen, AP/Elise Amendola

LJUDI NE ZNAJU ŠTA DA RADE

MISTERIOZNO STVORENJE UBIJA KOKOŠKE PO SRBIJI? Isisa im krv, pa ih ostavi paralisane! Umru posle nekoliko dana! Meštani u kokošinjcima zatiču JEZIVE PRIZORE!

Srbija -

Jedna članica Fejsbuk grupe koja okuplja poljoprivrednike uglavnom iz Srbije, podelila je problem koji je, kako navodi zastrušujući!

"Već tri puta nam se desila jedna veoma zastrašujuća situacija. Ujutro pronađemo kokošku koja je ujedena, ili ubodena, u predelu vrata, jedino tu ima krvi, kao da joj je isisana", objašnjava ona u grupi "Dobra zemlja".

Žena dodaje da je kokoška živa, ali potpuno paralisana, i posle nekoliko dana ugine.

"Pre neki dan se desilo to isto jednom našem mačetu. Apsolutno ne znamo koja životinja im to radi, ništa nismo pronašli u blizini. Stvarno je jezivo i ne znamo šta da radimo", ispričala je ona i pitala da li neko u grupi zna o čemu je reč i može da pomogne kako da reši ovaj problem.

foto: Printscreen/Facebook

U komentarima su korisnici navodili da je verovatno u pitanju tvor ili lasica.

"Sigurno je lasica, ima mlade pa im nosi "frišku" krv. Negde kod komšija ima gnezdo u staroj slami ili na mestu koje nije dirano više godina. Potamaniće vam svu živinu, morate naći odakle dolazi i staviti zamku da se uhvati", posavetovao je jedan od članova ove grupe.

Neki su je čak posavetovali da nabavi psa i veže ga u blizini kokošaka, ili da postavi klopke.

Bilo je i onih šaljivih komentara koji govore da je u pitanju grof Drakula, pa čak da kokošinjac opsedaju pokojni Toza i Sava Savanović.

U komentarima se javio i jedan od korisnika koji je u kokošinjcu postavio kameru kako bi video koje mu to "stvorenje" ubija životinje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track