MINISTARKA U VRANJU Mihajlovićeva: Da budemo primer svima drugima u svemu što radimo
Foto: T.S.

povodom proslave decenije pčostojanja sns

MINISTARKA U VRANJU Mihajlovićeva: Da budemo primer svima drugima u svemu što radimo

Srbija -

VRANJE - Povodom desetogodišnjice partije potpredsednica Vlade Srbije članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, posetila je u subotu Vranje I Vranjsku Banju. Mihajlovićeva je najpre obišla Mesni odbor u Vranjskoj Banji, a onda je, prisustvovala sastanku Gradskog odbora SNS u Vranju.

1 / 7 Foto: T.S.

Mihajlovićeva je potom prošetala užim centrom Vranja gde se susrela sa predstavnicima Unije žena, Unije mladih, Saveta za rodnu ravnopravnost i Saveta za socijalna pitanja GrO SNS i brojnim građanima “Da budemo primer svima drugima u svemu što radimo i da slavimo još deset i deset i mnogo više godina”, rekla je je Mihajlovićeva u Vranju.

Građani su potpredsednici Vlade postavili direktna pitanja, a jedno je bilo “zašto u službi za legalizaciju objekata u Vranju nema arhitekata?” Mihajlovićeva je kratko odgovorila “proverićemo”. Ona je u pratnji direktora preduzeća „Putevi Srbije“ Zorana Drobnjaka, državne sekretarke Aleksandre Damjanović i pomoćnika ministra Zorana Ilića najpre obišla Mesni odbor u Vranjskoj Banji.

foto: T.S.

Održana je tribina kojoj su pored brojnih građana prisustvovali narodni poslanici Slaviša Bulatović i Nenad Mitrović, načelnik Pčinjskog upravnog okruga Srećko Pejković, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predsednik GO Vranjska Banja Dragan Sentić. Mihajlovićeva je prisustvovala sastanku Gradskog odbora SNS u Vranju čija je tema bila upravo rad ovog odbora koji važi za najbrojniji u Srbiji sa oko 12.000 članova. Ispred novih stranačkih prostorija, dočekali su je brojni okupljeni građani, članovi i simpatizeri stranke koji su je pozdravili velikim aplauzom, srdačno sa buketom ruža.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track