ŠOK PRIČA IZ JAGODINE KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Videle smo ga kako ide prema nama, oteo je drugaricu iz mojih ruku, vukao je po asfaltu za kosu! A ONDA SAM ČULA VRISAK (VIDEO)
Foto: Profimedia

POLICIJA ISPITUJE SLUČAJ

ŠOK PRIČA IZ JAGODINE KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Videle smo ga kako ide prema nama, oteo je drugaricu iz mojih ruku, vukao je po asfaltu za kosu! A ONDA SAM ČULA VRISAK (VIDEO)

Srbija -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji, kako tvrde Jagodinci opisuje nemili događaj koji se odigrao u strogom centru grada, u blizini gimnazije.

Naime, sugrađanka N. J. koja tvrdi da je svedočila napadu na njenu drugaricu i umalo bila žrtva nasilnika lopova, poslala je snimak na kom se čuje razgovor policajaca na terenu sa ljudima u njihovoj bazi.

Ona navodi da je navodno nepoznati muškarac u 18 časova, i to ispred jagodinske gimnazije, gurnuo njenu drugaricu, vukao je po trotoaru za kosu u pokušaju da uzme torbu.

"Šetam sa drugaricom ruku pod ruku, kiša pada i lepo nam je.... ali samo kratko. Dečko sa kapuljačom u ljubičastoj jakni ide direktno na nas. Otima moju drugaricu iz moje ruke, obara je na beton i vuče torbu. Okreće je, baca je, vuče za kosu, vrisak i vrištanje - da li ja ovo sanjam, NE. Ja u šoku ne mogu da reagujem, neverica, mesto ispred Gimnazije, 18h. Kad sam shvatila šta se dešava krećem ka njoj. On se udaljava jer prilazi narod. Ona leži na betonu. Zovem policiju. Odmah su došli. Bila sam bezbedna u marici. Vozili su nas, okolo naokolo da prepoznamo NN lice. SUP izjave. Hitna pomoć, ukazana prva pomoć. I šta je sledeće. I dokle više? U 18h napad na nevino stvorenje. Šta smo postali? Ja sam, ljudi, u ŠOKU. Ja stvarno ne znam šta je sledeće, ali ovo zaista je previše, ispred Gimnazije u 18h".

U komentarima ispod ovog snimka, pojedini meštani Jagodine izrazili su brigu i zabrinutost za svoju i bezbednost ostalih sugrađana, pogotovu što se napad dogodio u prometnoj ulici gde često prolaze i deca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track