RUGLO U CENTRU PANČEVA, STANARI ZGRANUTI SVAKODNEVNIM PRIZOROM: Kontejneri zatrpani smećem, lutalice raznose kese, ali to nije sve...! BRUKA (FOTO)
Foto: Kurir

ne znaju više šta da rade

RUGLO U CENTRU PANČEVA, STANARI ZGRANUTI SVAKODNEVNIM PRIZOROM: Kontejneri zatrpani smećem, lutalice raznose kese, ali to nije sve...! BRUKA (FOTO)

Srbija -

Pančevci svakoga jutra na početku Ulice Moše Pijade zatiču užasan prizor!

Dva kontejnera zatrpana smećem koje iz dana u dan raznose psi i mačke lutalice.

foto: Kurir

Kako nam je čitalac koji je poslao ove fotografije rekao smeće jedva da se odvozi jednom nedeljno, a dva kontejnera nisu dovoljna za sve stanare zgrada koje se nalaze u okolini.

foto: Kurir

"Na ovom mestu bila su tri kontejnera, ali su jedan odneli pre više od pola godine i nikada ga nisu zamenili. Inače, kontejneri su smešteni na zemljanom delu, iako su obećali da će taj deo asfaltirati, pa svaki put kada padne kiša ili sneg, nemoguće je prići kontejnerima zbog blata", kaže naš čitalac iz Pančeva i dodaje da se pored nalaze i montažne garaže koje su u dosta lošem stanju.

foto: Kurir

Pančevac se požalio i na put od oko 150 metara na početku ovog naselja, koji se spaja sa magistralnim i kaže da najmanje deset godina nije "presvučen", primetne su mnogobrojne rupe na asfaltu, pa kada krene kiša, te rupe se napune i potope ceo put, pa često stanari zgrada moraju da idu zaobilaznim, dužim putem koji takođe nije asfaltiran.

On zaključuje da Pančevci očigledno nemaju informaciju da se pored tog puta grade nove zgrade i da se povećava broj putnika i automobila koji prolazi tim putem. Na kraju dodaje da su put dodatno oštetiti traktoristi koji su ranijih godina blokirali saobraćaj tokom štrajkova.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track