Najnovije vesti

INSTITUT ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE: U Sremskoj Kamenici nakon 11 godina nova angio - sala
Foto: Pokrajinska vlada

sremska kamenica

INSTITUT ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE: U Sremskoj Kamenici nakon 11 godina nova angio - sala

Srbija

U Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici počeo je rad u novoj, tehnološki najsavršenijoj angio - sali koja predstavlja ogromni iskorak u svakodnevnom radu u oblasti interventne kardiologije.

Ukupna vrednost projekta iznosila je 54 miliona dinara, a nabavkom ove sofisticirane opreme biće znatno olakšan rad zaposlenima, uz veću sigurnost i bolje rezultate lečenja najtežih kardioloških bolesnika.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković, koji je danas sa direktorkom republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje dr Sanjom Radojević Škodrić posetio Institut u Kamenici, najavio je da sledeće nedelje u toj ustanovi počinju građevinski radovi na kompletnoj temeljnoj rekonstrukciji Klinike za kardiologiju u kojoj nije bilo značajnijih ulaganja više decenija.

Prema rečima sekretara Gojkovića, to je nastavak prioritetne i kontinuirane politike ulaganja u zdravstveni sistem Vojvodine, koja će omogućiti ovoj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi da pruži najbolje i najefikasnije uslove za lečenje i boravak bolesnika.

foto: Pokrajinska vlada

D.G.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...