NEVEROVATNA SITUACIJA U MALOŠIŠTU: Đaci knjižice dobili na pijaci
Foto: Printscreen

Sramota

NEVEROVATNA SITUACIJA U MALOŠIŠTU: Đaci knjižice dobili na pijaci

Srbija -

Učenicima Osnovne škole u Malošištu kod Niša knjižice i diplome podeljene su, umesto u učionicama, na pijačnim tezgama u centru sela!

Planirano je da se dodela knjižica obavi u Domu kulture, pošto se škola renovira, ali zbog sukoba i tuče predsednika mesne zajednice i predsednika organizacije invalida rada, deca i učitelji su morali da nađu drugi prostor. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu naveli su da će odluka o pokretanju postupka biti doneta nakon što dobiju izveštaj policije o tom događaju, u kome je jedan od učesnika zadobio lakše povrede glave. U niškoj policiji kažu da je tuči dvojice meštana, starih 59 i 76 godina, prethodio njihov verbalni sukob i da je policija intervenisala odmah po prijavi incidenta.

Kako navodi Radio Koprijan, predsednik mesne zajednice je po dogovoru s direktorom četvororazredne škole u četvrtak ujutru otključao vrata Doma kulture i u jednoj od prostorija je trebalo da bude održan roditeljski sastanak. Međutim, vrlo brzo se na tom istom mestu pojavio i predsednik Udruženja invalida rada i zahtevao od svih prisutnih da napuste prostorije uz obrazloženje da je tu već zakazan sastanak penzionera i izložba njihovih ručnih radova.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track