Najnovije vesti

JAKO NEVREME ZAHVATILO VRANJE I DIMITROVGRAD: Padali jaka kiša i grad, ulice potopljene bujicom vode (KURIR TV)
Foto: Kurir/T.Stamenković

nepogoda

JAKO NEVREME ZAHVATILO VRANJE I DIMITROVGRAD: Padali jaka kiša i grad, ulice potopljene bujicom vode (KURIR TV)

Srbija

VRANJE - Jako nevreme zahvatilo je Vranje i okolinu u sredu nešto posle 17 časova. Prema podacima vranjske Meteorološke stanice palo je 15 litara kiše po metru kvadratnom, a onda je padao i grad prečnika jednog centimetra.

foto: Kurir/T.Stamenković

Nevreme je počelo grmljavinom, jakom kišom i vetrom, a onda je desetak minuta padao grad. Vranjske ulice bile su potopljene bujicom vode. Nevreme je trajalo više od sat vremena.

foto: Kurir/T.Stamenković

U sredu je u Vranju izmerena maksimalna dnevna temperatura od 28 stepeni. Nakon nevremena u tom gradu izmereno je 15 stepeni. Meteorolozi za četvrtak najavljuju oblačno i kišovito vreme i osetan pad temperature. Maksimalna dnevna temperatura prema prognozi biće 15 stepeni temperaturne skale.

Večeras je nevreme zahvatilo i okolinu Dimitrovgrada. Grad praćen nevremenom pogodio je mesto Gradinje i granicni prelaz Gradinu, javlja RTS.

Za sada nema informacija kolika je šteta jer se u tom delu nalaze bašte i njive. Na fotografijama iz ovog kraja Srbije vidi se da je grad bio veličine oraha. U samom Dimitrovgradu nije bilo veće štete.

(Kurir.rs/T.S./Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...