Danas u podne otvoren prvi Shop park u Gornjem Milanovcu
Foto: Opština Gornji Milanovac

Danas u podne otvoren prvi Shop park u Gornjem Milanovcu

Srbija -

Prvi Shop park u Gornjem Milanovcu otvoren je danas tačno u podne. Ovom prilikom prisutnima su se obratili Dejan Кovačević predsednik opštine, Dejan Veljović načelnik opštinske uprave, Andrej Bele predstavnik kompanije Bermilton i Marija Radojević menadžer Shop park-a.

Dejan Кovačević predsednik opštine Gornji Milanovac istakao je da je ideja o otvaranju Shop park nastala pre dve i po godine, ali da je od zamisli do realizacije trebalo uraditi mnogo toga. Кovačević je naglasio i da je opština Gornji Milanovac uvek orjentisana prema privredi, što je do sada i dokazano.

foto: Opština Gornji Milanovac

-Nije bilo lako ubediti Roberta Čeha da uloži 8 miliona evra u Gornji Milanovac ali zajedničkim zalaganjem i radom došli smo do ovog projekta i velelepnog tržnog centra koji je nedostajao našem gradu da upotpuni svoju poslovnu ponudu. Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i učešće tržnog centra u BDP-a u Gornjem Milanovcu koje je nemerljivo. Sa druge strane i poslovni potez Bermiltona je jako dobar a u narednim godinama će se i dokazati da će se investicija isplatiti – rekao je danas Кovačević.

foto: Opština Gornji Milanovac

Završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije široke lepeze investicionih aktivnosti Bermilton grupe koji treba da doprinese ubrzanom razvoju Srbije i povećanju kvaliteta standarda građana. Zbog toga će završetak ovog, ali i ostalih projekata koji su u toku, kao projekata koje tek treba da realizujemo, predstavljati meru uspešnog rada kompanije Bermilton.

foto: Opština Gornji Milanovac

-Cilj nam je stvaranje pravih vrednosti za naše klijente, uz stalnu posvećenost unapređenju kvaliteta, inovativnost i profitabilnost poslovanja. Ovaj izuzetan objekat čija je gradnja započela 2. Marta ove godine, po svojim građevinskim karakteristikama i modernom predstavlja jedan od najsavremenijih objekata ove namene u okruženju – naglasio je Bele.

foto: Opština Gornji Milanovac

Gospodin Bele se zahvalio predsedniku opštine Gornji Milanovac, načelniku opštinske uprave, projektantskim kućama i izvođačima radova što su svako na svoj način pružili podršku i omogućili da se ovakav tržni centar otvori u Gornjem Milanovcu.

foto: Opština Gornji Milanovac

Od danas Milanovčani će imati priliku da pazare u jednom od 22 prodajna objekta, koji su u podne svoja vrata otvorili za kupce, dok će asortiman brenda Pepco biti dostupan od sredine novembra, a robne marke Sinsay od decembra. U okviru Shop park-a, osim prodavnica obezbeđen je parking od 168 mesta, dečje igralište, menjačnica i ugostiteljski objekat. U Shop park u Gornjem Milanovcu investirano je oko 8 miliona evra i obezbeđeno oko 200 radnih mesta.

Opština Gornji Milanovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track