VOZILI PIJANI I DROGIRANI: Prekršajne prijave protiv 7 vozača u Kraljevu
Foto: S.U., Ilustracija

ŠTA JE S LJUDIMA?

VOZILI PIJANI I DROGIRANI: Prekršajne prijave protiv 7 vozača u Kraljevu

Srbija -

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda, iz saobraćaja isključili sedam vozača, od kojih trojicu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jednog koji je odbio testiranje i trojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je u Dositejevoj ulici u Kraljevu zatekla četrdesettrogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je "opelom" upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Vrnjačkoj Banji zaustavljen dvadesetdvogodišnjak koji je vozio "pežo" pod uticajem kanabisa.

Takođe, policija je u Žičkoj ulici u Kraljevu isključila iz saobraćaja dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je, pod dejstvom kanabisa, upravljao "sitroenom", kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača "tojote" koji je odbio da se testira, a koji je zaustavljen u Vrnjačkoj Banji.

Saobraćajna policija je u Vrnjačkoj Banji zaustavila dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao "fijatom" sa 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil "alfa" sa 1,69 promila alkohola.

U Proleterskoj ulici na području grada Kraljeva, zatečen je tridesetdvogodišnjak koji je vozio "reno", takođe, sa 1,69 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track