DECA SU MORALA DA PEŠAČE 10 KM ZBOG VOZAČA AUTOBUSA: Bahati potez šofera razbesneo sve koji su čuli šta je uradio!
Foto: Zorana Jevtić

strašno

DECA SU MORALA DA PEŠAČE 10 KM ZBOG VOZAČA AUTOBUSA: Bahati potez šofera razbesneo sve koji su čuli šta je uradio!

Srbija -

Veoma neprijatan gest jednog vozača autobusa koji saobraćaja po mestima oko Jagodine, učinio je to da maloletna deca od po 14 godina moraju da prepešače čak 10 kilometar akako bi stigli do svojih domova.

Naime, kako je javila čitateljka Kurira, deca su imala probni maturski ispit u selu Majur, a njihov prevoz čekali su u mestu Leštar.

- Na tom mestu gde su čekali bus, su psi lutalice i dete je ugazilo u pseći izmet ne primetivši. Bila je gužva u autobusu i grupa dece je ušla na prednja vrata, druga grupa dece na zadnja vrata.. U jednom trenutku vozač autobusa osetio je neprijatan miris i stao na sledećeoj stanici u Leštaru da bi dete koje je ugazilo očistilo noge i vratilo se u autobus - navela je čitateljka Kurira.

Međutim, tada su izašla 3 maloletna deteta od po 14 godina, kako bi očistili svoje cipele, ne sluteći da neće uspeti da se vrate u autobus.

Vozač autobusa, iz nepoznatog razloga, zatvorio je vrata autobusa i nastavio put dalje. Da bi stigli do svojih domova, deca su pešačila narednih 10 kilometara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track