Najnovije vesti

ČAČANKE U STRAHU! Mlađi muškarac napada prolaznice na obali Zapadne Morave, nekoliko žena doživelo neprijatno iskustvo
Foto: RINA

prijavite policiji ako ga vidite

ČAČANKE U STRAHU! Mlađi muškarac napada prolaznice na obali Zapadne Morave, nekoliko žena doživelo neprijatno iskustvo

Srbija

Vek nekoliko dana Čačanke žive u strahu, jer kako tvrde, u naselju Suva Morava pored brane, mlađi muškarac napada prolaznice.

Prema nezvaničnim informacijama, do sada je pratio, a potom prilazio ženama, a nakon toga bežao preko mosta na Zapadnoj Moravi.

- Napadi se ne događaju samo u večernjim satima, čula sam da je oko devet sati ujutru takođe prišao jednoj devojci, počeo da je spopada i da se skida. Ovaj kraj je najpoznatije šetalište u gradu, ali ima i dosta zabačenih delova, mnogo devojaka i devojčica upravo tuda prolazi. Sada nas je sve uhvatila panika, jer strah nas je usuditi se proći tom trasom kuda inače idemo u šetnju mesecima - rekla je jedna Čačanka.

Čačak, Zapadna Morava
foto: RINA

Devojke i žene koje su imale ovo neprijatno iskustvo opisale su izgled napadača, a nakon prikupljenih dokaza najverovatnije će nadležnim organima biti podneta krivična prijava.

- Živim u zgradama na obližnjem keju, a nakon bedema pešačka staza dalje prolazi kroz šumarke i vodi ka Parmencu. Osvetljenja nema i neretko se tu mogu videti muškarci koji se nedolično ponašaju, skidaju goli i tako izlaze pred prolaznike. Do sada oni konkretno nisu nikog napadali, ali i ta situacija je zaista poprilično neprijatna i može da ostavi traume, naročito ako su u pitanju mlađe devojčice koje su rešile tuda da se prošetaju ili da treniraju - kaže Čačanka.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...