02:23

Golub (64) obara ruke i osvaja priznanja!

KURIR TELEVIZIJA

GODINE SU ZA NJEGA SAMO BROJ: Golub (64) obara ruke i osvaja priznanja! POBEĐUJE ČAK I 20-GODIŠNJAKE!

Srbija -

Golub Lalić iz Zaječara prkosi godinama. Ovaj 64-godišnjak je poznat u zemlji po obaranju ruku, te se aktivno takmiči u ovoj sportskoj disciplini.

Nedavno je u Šapcu osvojio novo priznanje, ali kako kaže, nije opterećen slavom i titualama.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

- Nisam opterećen uspehom, ovo je za mene rekreacija i hobi i dodatno zadovoljstvo. Sad imamo svetski kup u Slovačkoj i trebalo bi bolje da se pripremimo, jer je samim tim i ozbiljnije. predstavljate zemlju - kaže Golub koji je tokom studentskih dana trenirao džudo i dizao tegove.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

Lalić ima trenutke kada odustane i to jedino u slučaju kada ovca treba da se jagnji, a tada se psihički priprema sa znatno mlađim takmičarima.

- Ako izdržim start onda se nosim sa dobrim delom njih. Bitna je ta brzina, morate da budete jako skoncentrisani. Nije lako jer ja imam 64 godine, a na takmičenju su momci od 20-ak godina - rekao je Golub, kome treba odati priznanje, jer u međuvremenu vodi računa o svom stadu ovaca.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

- Ovde su ovce kombinovanih karakteristika, za meso, za mleko i za vunu. Međutim, kod mene nema ko da pravi sir. Zbog toga izmuzem nešto mleka za sebe i nastojim da ih presušim - rekao je Golub Lalić.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJUU

Bonus video:

02:08

POLICAJCI POBEDILI NA GULAŠIJADI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track