VRANJE: Zahvlanica Zdravstvenom centru za istaknutu saradnju i unapređenje odnosa sa Policijskom upravom
Foto: Kurir/T.S., .

zaštita građana zajednički zadatak

VRANJE: Zahvlanica Zdravstvenom centru za istaknutu saradnju i unapređenje odnosa sa Policijskom upravom

Srbija -

Policijska uprava u Vranju dodelila je zahvalnicu Zdravstvenom centru Vranje za istaknutu saradnju i unapređenje odnosa sa Policijskom upravom u 2020. godini.

Zdravstvenom centru zahvalnica je dodeljena u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Dana policije,

"Prošla godina bila je godina borbe za zdravlje. U godini kada sumiramo rezultate rada, ovo je još jedna u nizu nagrada i pohvala koje je Zdravstveni centar Vranje zasluženo dobio.

Zahvaljujem se pripadicima Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Vranju što su svima nama, zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje učinili čast i svrstali nas među retke institucije i istaknute pojedince kojima se na ovaj način, godinama unazad na Dan policije i Slavu Ministarstva zahvaljuju.

Zaštita građana je naš zajednički svakodnevni zadatak. Između Policijske uprave Vranje i Zdravstvenog centra Vranje postoji saradnja na mnogim nivoima i u mnogim oblastima. Ono što želim posebno da naglasim ovom prilikom jeste međusobna ispomoć tokom pandemijskog perioda gde smo uspeli da produbimo i unapredimo odnos koji je za rezultat imao pre svega za cilj da omogući našim građanima svu potrebnu pomoć i zaštitu onda kada je to bilo najpotrebnije", istakla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Ona je naglasila da je zahvalnica potvrda dobrog rada i dobrih odnosa svih zaposlenih i u jednoj i u drugoj ustanovi pri obavljanju svakodnevnih dužnosti.

"Ukoliko je to moguće verujem da će u budućnosti ovi odnosi biti podignuti na viši nivo, pre svega kako bi obezbedili sigurnost, zaštitu i zdravlje svih građana na ovim prostorima", naglasila je direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija, na Duhove, odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track