SANACIJA OŠTEĆENIH PUTEVA U KUKLJINU: Velike štete od prekomernih padavina u Kruševcu
Foto: Kurir/Ž.M.

kiše napravile velike probleme

SANACIJA OŠTEĆENIH PUTEVA U KUKLJINU: Velike štete od prekomernih padavina u Kruševcu

Srbija -

Na teritoriji grada Kruševca prethodnih nekoliko dana pala je velika količine kiše koja je prouzrokovala oštećenje pojedinih seoskih puteva.

Predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević i zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović obišli su Mesnu zajednicu Kukljin gde je u toku sanacija oštećenih puteva.

"Na teritoriji Mesne zajednice Kukljin padavine su izazvale veliku štetu na putevima, pa je odvijanje saobraćaja bilo ugroženo i znatno usporeno. U toku je ravnjanje i sanacija puteva, kopaju se kanali. Gradska uprava i mesna zajdenice brzo su sve organizovali, izvođač radova je Tehogradnja ali to nije trajno rešenje", kaže Nenad Jeremić predsednik Saveta ove mesne zajednice.

Kruševac, Kukljin
foto: Kurir/Ž.M.

Predstavnici Gradske uprave obišli su Kukljin, a prema rečima Aleksandra Jovanovića zamenika gradonačelnice zajedno sa meštanima Kukljina naći će se rešenje za problem koji ovu mesnu zajednicu muči godinama unazad.

"Imamo dosta puteva koji su oštećeni. Putevi u Kukljinu su pretrpeli najveću štetu ali odmah se reagovalo", kaže Jovanović i dodaje da su ekipe na terenu i uveliko se radi na sanaciji.

Završena je sanacija puteva u Ribaru, Stancima i Zdravinju, a nakon Kukljina nadležne službe sele se u Sušicu", izjavio je on..

U planu su i radovi u podjastrebačkim selima.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja