DONACIJA AMBASADE POLJSKE: Domu zdravlja u Trsteniku ginekološki sto za žene
Foto: Opština Trstenik

pomoć

DONACIJA AMBASADE POLJSKE: Domu zdravlja u Trsteniku ginekološki sto za žene

Srbija -

Ambasador Republike Poljske gospodin Rafal Perl, posetio je danas opštinu Trstenik, gde je sa direktorkom Doma zdravlja dr Žaklinom Ristić i predsednicom opštine Trstenik Milenom Turk obišao Dom zdravlja i Službu za zdravstvenu zaštitu žena.

Trstenik
foto: Opština Trstenik

U kabinetu predsednice opštine potpisan je ugovor o finansiranju razvojnog projekta Doma zdravlja “Dr Sava Stanojević” Trstenik, pod nazivom ,,Jednake mogućnosti za lekarski pregled svih devojaka i žena sa fokusom na osobe sa invaliditetom i starije žene - prevencijom do zdravlja”.

Službi za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja u Trsteniku doniran je najmoderniji ginekološki sto za preglede trudnica i žena sa invalditetom od strane Ambasade Poljske u Beogradu.

Trstenik
foto: Opština Trstenik

Potpisivanju ugovora o saradnji prisustvovali su ispred Ambasade Poljske u Beogradu ambasador Rafal Perl i politički savetnik Adrian Klečinjski, a dr Žaklina Ristić, specijalista interne medicine, vd direktora - ispred Doma zdravlja “Dr Sava Stanojević" Trstenik i predsednica opštine Trstenik Milena Turk.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track