ŠETALIŠTE PUNO DECE, SUNCA I OSMEHA: Humanitarna manifestacija Priđi srcem prvog dana 2022. u Loznici (FOTO)
Foto: Kurir/T.Ilić

ŠETALIŠTE PUNO DECE, SUNCA I OSMEHA: Humanitarna manifestacija Priđi srcem prvog dana 2022. u Loznici (FOTO)

Srbija -

Lozničani su se tačno u podne prvog dana 2022. godine okupili na šetalištu u Cvijićevoj, ispred Vukovog doma kulture, gde je po dvanaesti put, održana humanitarna manifestacija ‘’Priđi srcem’’ u organizaciji Turističke organizacije grada Loznice (TOGL).

Na prolećnih plus šesnaest šetalište je bilo prepuno dece sa roditeljima, mladih, ali i nešto starijih sugrađana koje su privukli muzika i šarenilo boja i štandova ‘’Novogodišnjeg bazara’’.

Sve koji su došli dočekali su animatori iz Beograda i Novog Sada, čarobnjak Merlin i princeza, Lego kocka, medo, klovn, hodači na štulama, ‘’Patrolne šape’’, dva Deda Mraza, sa jednim od njih bila je moguća vožnja u kočijama, kao i izlagači na ‘’Novogodišnjem bazaru’’.

Deda, ali bogami i odrasli su uživali u fotografisanju sa Deda Mrazom i ostalim likovima, nastupu malih folkloraša KUD ‘’Karadžić’’, Umetnička radionica ‘’Mašta bašta’’ imala je štand na kome su sa Deda Mrazicom mališani crtali, pisana su pisma Deda Mrazu, a na šetalištu je ‘’prašio’’ i lokalni rok bend ‘’Solo’’.

1 / 5 Foto: Kurir/T.Ilić

Na nekoliko štandova Lozničani su mogli da kupe crvene nosiće , bedževe i loptice po ceni od sto do 200 dinara, a sav novac biće prosleđen u humanitarne svrhe. Veselo druženje koje je uz podršku grada priredila TOGL je više nego uspelo i potpuno je ostvaren cilj da se prvi dan 2022. godine Lozničanima maksimalno ulepša, što potvrđuje ispunjeno šetalište i nasmejana lica posetilaca.

Več u utorak se na istom mestu nastavlja druženje od 18 sati kada će početi ‘’Lila-Lo zimska žurka’’ na kojoj će gosti biti Dejan Cukić i ‘’Spori ritam bend’’, a narednog dana će koncert održati loznički orkestar’’Vožd’’. Ako se po jutru dan poznaje, ova godina biće bolja bar od dve prethodne.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track