TUŽNA SCENA POSLE POŽARA U LESKOVCU Bolestan mladić luta gradom nakon što mu je izgorela kuća OSTAO BEZ OCA I NEMA NIKOGA
Foto: MUP Srbije

užas

TUŽNA SCENA POSLE POŽARA U LESKOVCU Bolestan mladić luta gradom nakon što mu je izgorela kuća OSTAO BEZ OCA I NEMA NIKOGA

Srbija -

U orunuloj kući u Vlajkovoj ulici u Leskovcu pored fabrike "Zdravlje" tokom protekle noći, nekih 15 minuta posle ponoći, izbio je požar u kome je izgoreo deo krova, a porveđenih srećom nema.

U niskoj kući sa nekoliko prostorija bez nameštaja i u potpuno nehumanim uslovima, živi inače sam mladić, koji ima tridesetak i nešto godina, a kome je prema rečima žene iz komšiluka potrebna zdravstvena pomoć.

- Ide gradom u potrazi za hranom i garderobom. Prednji deo kuće je počeo da pada sam od sebe. Pre dve-tri godine je ostao bez oca i sad je potpuno sam - kaže komšinica.

Kuća i dvorište su pretvoreni u deponiju, a u vazduhu se celog dana osećao miris paljevine. Izgorela su vrata i predmeti koji su se nalazili unutra - drvene daske, kutije, kese i flaše.

Druge prostorije, u kojima nije bilo vatrene stihije, pune su kesama garderobe, patika, džakovima, drvenim gajbicama, kao i crepovima koji su pali prilikom urušavanja krova.

(Kurir.rs/Jugmedija/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

00:23

Veliki požar na Voždovcu odneo jedan život: Pronađeno ugljenisano telo, povređena devojka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja